Webshop Elektrische Sigaretten Utrecht

E-sigaret

Eliquid E-liquid

Elektrische sigaret

Beste klant, Kunt u een product niet meer vinden op de website? Neem dan CONTACT >> met ons op. Wij zijn de website aan het updaten.

Wij zijn dé eerste fysieke winkel in héél Nederland op het gebied van elektronische sigaretten, e-liquids en accessoires.

Wist je dat je bij ons voor de deur en om de hoek kunt parkeren?

Routebeschrijving Google >
“Meeste ervaring met e-sigaretten in Midden Nederland!”

Overstappen naar een elektrische sigaret?

Wilt u overstappen naar een elektronische sigaret? Dan bent u bij onze winkel aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektrisch roken en een breed assortiment van elektronische sigaretten, e-liquids en accessoires, kunnen we u helpen om de beste keuze te kunnen maken die aansluit bij uw behoeften.

De producten op deze website kunnen de zeer verslavende stof nicotine bevatten. Het gebruik van nicotinehoudende producten wordt afgeraden voor niet-rokers.

Wat is een e-sigaret?

De elektronisch sigaret is een alternatief voor de gewone sigaret. Het is niet geschikt voor niet-rokers en voor personen onder de 18 jaar.  Nicotinehoudende vullingen mogen in geen geval worden gebruikt door zwangere vrouwen en/of vrouwen die borstvoeding geven, mensen die al nicotine gebruiken met andere hulpmiddelen, mensen met een allergie voor één van de ingrediënten, mensen met een hart- en/of vaatziekte, kanker of een longaandoening.

Bij het vapen wordt de vloeistof verhit en u inhaleert de damp die ontstaat. Vloeistoffen zijn in meerdere smaken en nicotine gehaltes te krijgen. U kunt dus bijvoorbeeld een nicotinevrije vloeistof aanschaffen of u kunt er voor kiezen om een nicotinevloeistof te gebruiken. Hierin kunt u zelf de hoeveelheid bepalen en op uw eigen tempo afbouwen om van de nicotineverslaving af te komen.

© Smoking Art Gadgets | Development & Hosting by Topshelf Media ®

Send this to friend