Webshop Elektrische Sigaretten Utrecht

E-sigaret

Eliquid E-liquid

Elektrische sigaret

Beste klant,

LET OP!   Door het  SMAAKVERBOD (01.01.2023) is de verwachting dat er wordt gehamsterd voordat het smaakverbod in werking treedt. Wil je dus een voorraadje inslaan van je favoriete smaakje? Neem alstublieft contact met ons op om je bestelling te plaatsen zodat wij deze flesjes voor je kunnen reserveren! Zelfs jouw favoriete tabaksmaak mag straks misschien niet meer!  Momenteel is er nog geen enkele e-liquid die voldoet aan de eisen van de nieuwe wet. En de vraag is of deze er wel komt.

Ons winkel in Utrecht is OPEN. Bij ons kunt U ook een bestelling plaatsen via de webshop of contact opnemen via whatsapp of email. Uw bestelling kunt u laten thuisbezorgen of ophalen in de winkel!

Weet u nog niet wat u wilt of heeft u advies nodig? Kunt u een product niet meer vinden op de website? NEEM  CONTACT >> met ons op. Uw e-sigaretten specialist staat voor u klaar!

Wij zijn de eerste fysieke winkel in héél Nederland op het gebied van elektronische sigaretten, e-liquids en accessoires.

“Meeste ervaring met e-sigaretten in Midden Nederland!”

Wist je dat je bij ons voor de deur en om de hoek kunt parkeren?

Routebeschrijving Google >

E-sigaretten kopen of niet?

De e sigaret wordt een steeds bekender. Natuurlijk zijn ook e-sigaretten niet gezond. Toch lijken er in de e sigaret een stuk minder schadelijke stoffen (wat overigens niet is bewezen) te zitten als in de normale sigaret. Het voordeel van de e-sigaret is namelijk dat u zelf bepaalt wat voor vloeistof u hierin doet. Zo kan u ook het nicotinegehalte in de vloeistof bepalen en dit stapje voor stapje telkens iets afbouwen. Veel mensen geven aan dat de e-sigaret echt kan helpen met het afbouwen van de nicotineverslaving. Een e-sigaret bestellen is dus geen slecht idee voor dit doeleinde.

Voor de e-sigaret Utrecht zit u goed bij Smoking Art Gadgets. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel in Utrecht. Bij ons kan u daadwerkelijk alles voor de e-sigaret bestellen. Van opladers tot batterijen of andere onderdelen, bij ons vindt u alles rondom de e sigaret. Voor de beste damp-ervaring komt u naar ons. Wij hebben niet alleen de beste producten op dit gebied, maar wij hebben ook verstand van onze producten. Wij begeleiden u graag bij het kiezen van de e sigaret die het beste bij u past.

E-sigaretten en de keuzes die u heeft

Bij het kopen van e-sigaretten heeft u ontzettend veel keuze. Dit kan iemand die wil overstappen naar de e sigaret nog weleens afschrikken. Zo zijn er op onze website al ontzettend veel verschillende e-liquids te krijgen. Niet alleen kan u kiezen tussen verschillende smaken, maar ook het nicotinegehalte kan verschillen. Daarnaast verschillen ook de elektrische sigaretten zelf onderling ontzettend. Bij de ene sigaret moet u bijvoorbeeld hardere trekjes nemen als bij de ander. De dampervaring kan dan ook compleet verschillen per smaak of sigaret.

Dat u zoveel keuze heeft is natuurlijk niet alleen iets om voor te schrikken, maar ook iets dat erg handig kan zijn. Zo is er bijvoorbeeld altijd wel een smaakje of e sigaret die goed bij u past. Als u erg moeilijk kunt bepalen hoeveel nicotine u moet hebben, welk smaakje bij u past of welke e-sigaret u het beste kunt nemen, staan wij u graag te woord. Wij hebben ontzettend veel verstand van onze producten en kunnen u de producten aanraden die het beste bij u passen. U kan hiervoor telefonisch contact met ons opnemen, maar u kunt ook langs onze winkel in Utrecht komen.

© Smoking Art Gadgets | Development & Hosting by Topshelf Media ®