smoking art gadgets

Wij zijn dé e-sigaret expert in Midden Nederland. Kom gerust langs bij ons in de winkel in Utrecht op de Amsterdamsestraatweg 112 om je door ons te laten informeren en inspireren. Graag tot ziens!

Over Smoking Art Gadgets

Ontdek het nieuwe roken. Kom langs bij Smoking Art Gadgets. Kom langs om, onder het genot van een kopje koffie, de best mogelijke selectie e-sigaretten en e-liquids uit te proberen. Hierbij krijgt u uitgebreid uitleg over wat een e-sigaret nou precies is en hoe deze werkt.

U wordt geholpen om uit een breed assortiment e-liquids, juist die smaak en het nicotine niveau uit te proberen die het beste bij uw rookbeleving past. U bent altijd welkom zowel online als in de winkel voor al uw vragen en advies.

Bij Smoking Art Gadgets worden niet alleen hoge eisen aan de kwaliteit van de e-sigaret gesteld maar ook aan de kwaliteit van de e-liquids.

We hebben voor u een selectie van hoge kwaliteit e-liquids samengesteld, deze komen van de beste producenten uit Duitsland, Italie, Engeland en Amerika. Natuurlijk beschikken de producenten over alle certificaten die de kwaliteit van hun producten garanderen.

Tot ziens bij Smoking Art Gadgets.

Over onze e-liquids

De E-Liquids bepalen voor een groot deel uw damp-ervaring. Dit geldt voor geur, smaak en de dampproductie. Voor de smaak is er een enorme keuze, naast tabak zijn er ook vele andere smaken. Denk daarbij aan fruit(coktail), koffie, energy en ga zo maar verder. Alle smaken zijn in verschillende Nicotine concentraties te verkrijgen, variërend van 0 t/m 19 mg/ml.

Somige smaken zijn bereid met een hoger VG percentage. Dit zorgt voor een “dikkere” damp productie.

E-liquids van Smoking Art Gadgets worden uit Italië, Duitsland, Engeland en Amerika geïmporteerd.De producenten beschikken over alle certificaten die de kwaliteit van hun producten garanderen. Zo leveren wij E-Liquids van o.a. VAPORART, VALEO, DINNER LADY, GOODLIFE en natuurlijk de zeer bekende COSMIC FOG.

Kortom…keuze volop!

© Smoking Art Gadgets | Development & Hosting by Topshelf Media ®