Verzenden en retourneren elektrische sigaret

Verzenden

Wij verzenden alleen binnen Nederland. Uw bestelling kunt u doorgaans binnen 1 à 2 dagen thuis verwachten.

Smoking Art Gadgets maakt gebruik van de post- en pakketdienst van PostNL.

Om schade te voorkomen worden bestellingen standaard in bubbel plastic of bubbelenveloppen verpakt.

Verzendkosten

Wij rekenen vaste verzendkosten van eur. 4,95 voor iedere bestelling onder de eur. 30,-. Voor bestellingen boven de eur. 30,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

U bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste adres gegevens. Als door verkeerde adres gegevens het pakket niet wordt bezorgd, kan Smoking Art Gadgets hier geen verantwoordelijkheid voor nemen. Bij de verzending naar het buitenland is het voor u belangerijk dat u goed controlleerd of het bezit en vervoer van nicotine houdende vloeistoffen in dat land legaal is. Anders kan het pakket bij de douane in beslag genomen worden. Verzending naar het buitenland is dus op eigen risico.

Retourneren

Als u een product wilt retourneren moet u dat eerst bij Smoking Art Gadgets melden. Retourneren zonder daar melding van te maken, leidt er toe dat Smoking Art Gadgets het pakket zal weigeren. Producten die nog niet gebruikt zijn en in hun originele verpakking zitten, mogen binnen 14 werkdagen geretourneerd worden.

Gebruikte producten kunnen om o.a. hygiënische redenen niet geretourneerd worden. De kosten van retourneren zijn voor eigen rekening. In het geval van een retourzending kunt u het aankoop bedrag binnen 7 werkdagen op uw rekening verwachten. Vloeistoffen kunnen niet geretourneerd worden en vallen dus niet onder onze garantieregeling.

Betalen

Bij Smoking Art Gadgets kunt u op twee manieren betalen, namelijk via PayPal en iDeal.

Garantie

Smoking Art Gadgets kan alleen garantie geven op fabrieksfouten. Producten die beschadigd raken door verkeerd gebruik vallen buiten de garantie. Als er bij ontvangst van een product schade is, dient dat onmiddellijk bij Smoking Art Gadgets gemeld te worden. Na overleg met Smoking Art Gadgets kan het product goed verpakt geretourneerd worden. Na ontvangst en controle van het geretourneerde product zal een nieuw exemplaar kostenloos verstuurd worden. De kosten van het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

© Smoking Art Gadgets | Development & Hosting by Topshelf Media ®